woensdag 2 april 2008

Campingseizoen begonnen

Sinds gisteren is op de Camping in de Broeksewaard het seizoen weer begonnen, hoewel de caravans nog niet kunnen worden gestald wegens het slechte weer, zo lees ik op de website van de Hoge Waard.
Het zal een plagerijtje van Andelse weergoden zijn, tenslotte was de Broeksewaard of de Zoutendijk toch ooit een voor iedereen toegankelijk domein. Een nirwana voor de lokale auto- en motorcrossliefhebber, maar vooral voor de Aelse strandgangers, die zich met de komst van de camping genoodzaakt zagen om op een paar vierkante meter afkalvend strandje te gaan zitten.
Sinds 1992 kun je in Andel ook ‘Kamperen bij de Boer’ op Minicamping 't Wái-ke. Leuke camping, wel jammer dat ze bij ‘Uitstapjes’ alleen maar naar een Woerkums evenement verwijzen, terwijl er nog genoeg te doen is in Andel (Koninginnedag, Aelse dag, Wandelvierdaagse, Feestweek etc.). En de gasten nu nog naar het Land van Ooit sturen is ook niet erg verstandig; misschien even een update familie van Andel?
Ja, ik word niet echt vrolijk van die regen, zoals u wellicht merkt, maakt het me wat sceptisch. Ik heb medelijden met meneer Rib, die heeft het zwaar te verduren. En toch: iedereen een heel goed seizoen toegewenst met veel zon en veel toeristen.
Zoals een bord ergens zich tot mogelijke bezoekers richt: Welkom in Andel!

Geen opmerkingen: