donderdag 21 februari 2008

Thuis best?

Ten oosten van Andel ligt het Wilde Westen; en morgenavond en zaterdagmiddag is dat beter dan thuis! Een paar honderd jaar geleden werden de Aelse outlaws de dorpsgrenzen over gezet richting Veen. Maar omdat zelfs daar niet iedereen werd toegelaten, ontstond er op de prairie noodgedwongen een nieuw dorp: Outlaw City.
Waar ooit alleen paarden rondzwierven, zijn het hier nu cowboys en indianen die u twee dagen vermaken met onvervalst Western entertainment tijdens het Countryfestival.
Op vrijdagavond 22 februari zijn er van 20.00 tot 01.00 uur in een sfeervol Western decor optredens van de countryband All Shook Up, country artiest Nick McAlly en country duo Double Duece.
Zaterdagmiddag 23 februari van 12.00 tot 20.00 uur, zijn er paardenshows, ceremonieën rond de Indianentipi, line-dancen met optredens in de overdekte Westernstad en een Western/ Bourgondische markt.
Ook is er rustige en romantische countrymuziek in de Luistertent, op de nog ongerepte prairie zijn er roofvogeldemonstraties en er is een Kleine saloon/kinderplek. Als afsluiter kunt u onvervalst Western-style BBQ-en.

Voor nog uitgebreidere informatie, bezoek de website van Outlaw City.
Update 29-02: filmpjes van hoe het was.

1 opmerking:

Anoniem zei

niet druk maar 't was super!