woensdag 20 februari 2008

Foto’s ijspret schaars!

Ons trouwe blogvolger en tevens voorzitter van het jubilerende Sparta’82 Anton van Rijswijk, bestookte de lokale media de afgelopen dagen met het verzoek om beeldmateriaal.
Zelf doken we ook even het archief in, maar kwamen niet verder dan bovenstaande afbeelding van afgelopen kerst.
Anton zoekt foto’s en krantenknipsels van de afgelopen 25 jaar van op of rond de Andelse ijsbaan. De bestemming?
Een spectaculaire presentatie tijdens het Aels’Ondernemers Spektakel bij Outlaw City op zaterdag 5 april. Over deze jaarlijkse beurs later meer.
Dus foto’s van ijspret op de ijsbaan van hardrijders, kunstschaatsen, hockeyers, valpartijen alles van na 1982 en niet er voor of elders zoals deze foto van de Andelse maas in 1979.
Het materiaal kan worden afgegeven bij Anton op Gezetstraat 14 of gemaild: avanrijswijk@planet.nl.
Succes Anton!

1 opmerking:

Anton van Rijswijk zei

Namens ijsclub Sparta'82 hartelijk dank voor het artikel.

In recente of oude plakboeken, misschien in de oude doos zullen toch wel foto's zitten dus mensen zoek ze op. Bijzonder leuk zou zijn als materiaal boven water komt van februari 1986 en januari 1987, in de beide winters zijn naast wedstrijden voor de jeugd ook wedstrijden schoonrijden gehouden. Op zaterdag 10 februari 1996 zijn prikslee- en ijshockey wedstrijden gehouden. Naast de in de 3 genoemde jaren gehouden activiteiten is de ijsbaan in haar 25 jarig bestaan nog in 14 verschillende jaren open geweest en. Nogmaals zoek je plakboeken en oude dozen na en geef het materiaal bij mij af of stuur het toe.