dinsdag 15 januari 2008

Topsport in Andel?

Groot was onze schrik toen we vanochtend lazen dat Joëlle Vos stopt met topzwemmen. Nou is Andel in het verleden toch al niet zo gezegend met lokale helden, maar als er één persoon was die ooit nog eens de Spelen zou gaan halen, dan was het de 19-jarige die in 2002 nog door de gemeente Eindhoven werd onderscheiden.
We vestigen onze hoop nu op het talent Robert van Dalen, de hooggeklasseerde schaatser in de B-klasse; als we hem niet op de komende winterspelen de 10 kilometer zien rijden dan maar over vier jaar weer op de zomerspelen, want hij schijnt ook nog hard te kunnen fietsen.
Als het om muzikaliteit zou gaan, zouden onze AFC’ers wel behoren tot het allerhoogste, maar helaas muziek zit niet in Studio Sport. De voetbalclub is ambitieus, maar deze moet nog een paar horden nemen. Van de tennissers horen we ook niet bijster veel, waar blijven die A-spelers?
Het schijnt dat er in het dorp ook nog goede darters te vinden zijn, maar de concurrentie in Nederland is enorm. Nog talentvolle sporters vergeten? Turn(st)ers van Andelo? Scherpschutters of Biatleten van De Rommert?

Geen opmerkingen: