dinsdag 23 oktober 2007

Rabobank met attractiepark midden in samenleving

In februari koos de Rabobank ledenraad uit vijf plannen voor een Spel-/activiteiten middag, het voorstel van Sparta’30. De cheque van 1250 Euro was dit jaar niet voor Stichting Dorpsbelang - Renovatie maasstrandje, de dorpsfilm van Oranjevereniging Juliana, het Andels Fanfare Corps - De fanfare naar school of de theaterambities van peuterspeelzaal De Rakkertjes.
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wil de bank de relatie met de inwoners verstevigen. Onder het motto "Toekomst door Samenspel", ondersteunt Rabobank Altena daarom zulke plaatselijke initiatieven.
Het Aelse bankfiliaal stond al midden in de samenleving toen het nog één van de Boerenleen- en Raiffeisenbanken was. Veel kinderen in Andel zijn verwend met prachtcadeaus van de Coöperatieve Rabobank Meeuwen-Genderen in de spaarweek. Die spaarweek bestaat nog steeds (ook deze week weer) en er zijn meer maatschappelijk relevante projecten, als boeken voor schoolkinderen van de Zaaier of de bouw van de muziekkiosk.
Vrijdag aanstaande is er dankzij hun betrokkenheid een reusachtig attractiepark op het terrein van Sparta ’30, waar kinderen tussen 4 en 16 jaar uit Andel en omgeving de hele dag worden verwend.

Geen opmerkingen: